top of page

Sol Nessebar Mare, iulie 2022

Actualizată în: 9 feb. 2023

"Buna seara!

Ne-am intors si noi din primul concediu pe litoralul bulgaresc, cu 2 copii de 8 si 10 ani si, pentru ca nu am prea gasit recenzii despre resortul unde am fost cazati, o sa las aici impresiile mele .

Am fost cazati 7 nopti la Sol Nessebar Resort, hotelul Sol Nessebar Mare, unul dintre cele 3 hoteluri din resort. Am pornit din Craiova, am trecut prin Giurgiu-Ruse, cam 30 minute in vama, taxa de pod 15 lei, vigneta cumparata din benzinarie, check-in rapid in 10 minute. Parcarea este 10 Leva pe noapte cu posibilitate de parcare la oricare dintre cele 3 hoteluri din resort, parcare fiind pazita.



Camera este mare, pat dublu si 2 paturi single pentru copii, curatenie se face zilnic in camera, aer conditionat reglabil, silentios, balcon mare cu uscator de rufe, noi am avut vedere spre parc. Resort mare, curat, multa verdeata si alei, piscine si tobogane adecvate pentru diferite varste pentru copii, pentru adulti, curate. Fiecare piscina in care copiii aterizau din toboganele mari, avea cate un salvamar. Mesele principale cu mancare proaspata, nu foarte diversificata, dar buna. La restaurant am prins 2 seri cu specific bulgaresc, zilnic au fost scoici, si in seri succesive au fost baby-calamar, creveti. Clatitele in stil american erau deliciul copiilor in fiecare dimineata si se forma coada pentru ele. In rest, nu am avut probleme sa stam la coada, sa nu gasim loc la mese sau sa nu se reumple rapid platourile goale, desi hotelul era plin. In resort mai este restaurantul italian unde este pe baza de programare, un restaurant stil japonez cu sushi, sangria, cocktailuri si prajituri bune, un stand cu paella cu legume sau scoici, un stand de inghetata, si o terasa cu hot dog, cartofi, bere, cocktailuri, covrigi, pe terasa hotelului Palace se serveste pizza la felie, totul intre anumite ore la fiecare.

In fiecare seara, pe scena amenajata a avut loc cate un spectacol: de magie, cu dansatori din Bulgaria, cu dansatori din Congo si dansuri specifice, spectacol cu specific de dansuri bulgaresti.

Pentru plaja se coboara pe niste scari, este mica, restransa, insa noua ne-a placut, intrare lina in apa, este practic un mic golfulet linistit, exista si ponton de unde pleaca vaporase spre Old Nessebar.

Personalul este amabil si zambitor. Baiatul meu si-a uitat telefonul pe terasa restaurantului unde am mancat seara si l-am gasit a doua zi la receptie.

Am reveni cu drag in resort! Multumesc Travel Planner pentru seriozitate!

Neaparat sa vizitati Old Nessebar." Adina #solnessebar



110 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page