top of page

Sol Nessebar Resort, septembrie 2023

Actualizată în: 19 sept. 2023

"Ne-am întors ieri dimineață de la Sol Nessebar Mare, după o vacanță de 8 zile, 2 adulți și 2 copii, dintre care 1 bebeluș. Mâncare diversificată, am avut de unde să alegem, copiii au fost în regulă, însă la partea de pește nu a fost așa ofertant ca în anii precedenți, și aici, mă refer strict la zona de la sala de mese. Camera impecabilă, curățenie impecabilă, personal zâmbitor care a interacționat frumos cu ai noștri copii și care, atunci când am avut o problemă, au rezolvat-o imediat și profesionist (de exemplu, am avut o problemă la tubulatura de aer condiționat) activitățile pentru copii au fost super, pentru prima oară fiica cea mare a stat exclusiv cu animatorii în Luxi club, au fost prin resort la vânătoare de comori, a participat la diverse concursuri și s-a dat în toboganele din Aquapark pentru ca în sfârșit avea voie. Deși au crescut prețurile peste tot (în general, nu mă refer la hotel) prețurile serviciilor extra au rămas aceleași ca acum 2 ani (și anul trecut la fel - nu au crescut) - hairdresser, mașinuțe, bărcuțe, bouncers, pictura cu nisip sau pe figurină, etc. Într-una din zile a fost o furtună destul de serioasă, a plouat necontenit 20 ore. S-au organizat spectacole în amfiteatrul interior de la Sol Nessebar Bay, ceea ce a fost drăguț. Au rulat inclusiv filme pentru copii, deci copiii nu s-au plictisit.

Deși hotelurile erau arhipline, fluxul de peste tot este corect dimensionat, în sensul că se găsesc șezlonguri oricând, la piscine și la plajă, se găsea loc la masă, copiii nu erau claie peste grămadă la locurile unde se plătește extra, etc. Un mare plus și pentru curățenia impecabilă. Turiștii lăsau o mizerie de nedescris, am văzut oameni care scăpau mancare cu sosuri, cu chestii pe trotuar sau lângă șezlongurile de la piscina și nu le luau, le lăsau acolo. Dar, fără excepție, dimineața era lună peste tot. Ce am mai observat este ca au optimizat cozile de la barul de la Palace, lăsând acces la dozator, ca sa își pună oamenii singuri.

Totodată, vreau sa menționez că sunt turiști care, nejustificat, iau extrem de multe alimente de peste tot, stau la cozi ș.a.m.d, deși ulterior aruncă acele chestii pentru care stau la coadă. Deci nu va lăsați induși în eroare dacă cineva va menționa aceste cozi, pentru că, într-adevăr, la anumite momente/intervale se întâmplă și asta. Spectacolele care se organizau seara nu au dezamăgit nici anul asta, s-a amenajat plaja, dar doar pentru Palace, fapt ce ne determină ca în anul următor să mergem acolo. Pe plajă era mereu loc, deci suficient pentru toată lumea. Un mare plus pentru dezinfectantul din toaletă, acesta poate fi unul dintre motivele pentru care se minimizează răspândirea de orice fel de afecțiune gastro-intestinală, noi venind de atâta vreme și cu bebe, și neavând niciodată probleme. Una peste alta, un hotel foarte bine întreținut." Gabi #solnessebarresort Fotografii adăugate de Litoral Bulgaria


15 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page