top of page

Dreams, iulie 2023

Actualizată în: 9 oct. 2023

"Dreams Sunny Beach - Iulie 2023

Camera Preffered Club Hotelul este frumos, imens, impresionant. Are 4 piscine imense: una de adulti, una combinata, una combinata cu bar in apa si șezlonguri in apa și una pentru tobogane împărțită in 2, jumătate pentru copii mici cu Aqua park și jumătate cu 3 tobogane mai mari potrivite și pentru adulti. Este un hotel cu foarte multă zona verde și copaci, dar niciun țânțar. Are și piscina interioară mare, însă nu a fost cazul sa o testam.

Zona de spectacole amenajată frumos cu mese, scaune și bar, însă la capitolul spectacol nu au excelat deloc. Nu au investit in acest aspect și s-a văzut. Spectacolul de seara a fost făcut de personalul propriu și a constat in jocuri precum ghiciți melodia și divertisment. Pe noi nu ne-a deranjat acest lucru deoarece am găsit altceva de făcut. Tot la spectacol as putea spune ca au pentru copii dimineața diverse jocuri la centrul de joaca și seara 30 min. de divertisment/dans, iar pentru adulti diverse jocuri și gimnastica la piscina.

Pentru copii ofera posibilitatea de a face poze cu diferite personaje, 12 leva poza dacă dorești sa o iei, nu poți face cu telefonul. Camerele mari, spațioase, curate, dotate cu tot ce ai nevoie, aer condiționat, gel de dus, șampon, loțiune după plaja, uscator de par, fier de calcat, aparat de cafea, aparat de ceai, minibar, Smart tv imens cu Netflix, seif, pat dublu mare confortabil, fotoliu extensibil, balcon mare cu o vedere superba la mare (et. 5). Curățenia s-a făcut zilnic și de fiecare data dupa, ne-au fost lăsate mici atenții. Restaurantul principal foarte mare, cu multe mese, scaune confortabile, foarte bine aerisit, însă deși erau multe zone de unde puteai sa te servești cu mâncare, la cele principale se formau ușoare cozi.

Asta s-ar putea rezolva ușor, deoarece spațiu au suficient, astfel ar putea extinde spațiul unde stau tavile și dubla nr. de tavi, pentru a nu se mai înghesui toată lumea la aceeași tava. Nici acest aspect nu poate fi considerat un minus, deoarece nu stai la coada ca la banca, merge destul de repede. Plus ca pe lângă restaurantul principal, au adaptat și restaurantul cu specific bulgaresc in autoservire, unde te învitau cand se aglomera cel principal, și erau servite aceleași tipuri de mâncare. De asemenea prânzul și micul dejun continental, se puteau servi și la restaurantul de la piscina, care este foarte mare, foarte bine aerisit, puteai lua masa și in interior și pe terasa, bineintels cu aceleași tipuri de mâncare ca și in restaurantul principal. Iar prânzul se putea servi și in restaurantul de pe plaja, însă aici nu pot oferi detalii deoarece am stat mai mult la piscina și nu am apucat sa merg deloc in acel restaurant. In fiecare seara era un fel de mâncare diferit, de ex: rata cu ananas, iepure, vita, intr-o seara au fost foarte multe fructe de mare, însă in rest cam repetitivă, dar ai ce mânca. Plus ca mi se pare potrivit pentru AI si pentru raportul calitate/preț.

Nu excelează nici la capitolul prăjituri (nu au torturi), însă găsești cu siguranța ceva dulce care sa îți placa. Vinul, apa și berea sunt îmbuteliate. Plaja frumos amenajată, într-adevăr mergi ceva mai mult, fata de alte hoteluri situate in prima linie, pana la ea. Ca sa ajungi la plaja, trebuie sa treci de cele 2 piscine mari din fata hotelului, pana ajungi la faleza, mergi pe faleza spre colțul din dreapta hotelului, acolo este intrarea in resort, apoi imediat in stânga este plaja 18+ a hotelului Secret(face parte din același resort) iar in dreapta despărțite printr-un spațiu liber fără șezlonguri este plaja amenajată pentru hotelul Dreams. Imediat in spatele plajei se afla restaurantul si barul.

Personalul, aici mai trebuie lucrat, in afara de doamna care ne-a făcut curățenie zilnic in camera și care merita toate laudele si nota 10, bar și personal divertisment cu indulgenta nota 7, iar personalul care debaraseaza mesele cu maxima indulgenta 5. Nu îți zambeste nimeni, dar cu siguranța au grija sa nu se plângă niciun roman ca nu se debaraseaza mesele, ba chiar zici ca sunt cu ochii pe tine și cum ai terminat au și sărit sa îți ia farfuria. Foarte multe locatii, baruri, restaurante însă cu ore diferite de funcționare, se închide unul, se deschide altul și te cam pierzi in reținerea orelor, asta poate fi considerat și un plus și un minus. Ce mi-a mai plăcut foarte mult in comparație cu alte resorturi, nu te da nimeni afara când se inchide piscina, am stat chiar și pana la 19:30. Însă la bar dacă s-a făcut ora fix de închidere, nu te mai servește nimeni cu nimic, dar iti poți lua de la dozator gama cunoscuta de sucuri si apa, deci nu ramai deshidratat. Mai au ca si servicii, sala de Fitness, wireless bun, masaj (contra cost) la piscina sau pe plaja însă nu am testat si încă 2 restaurante a la carte, unu asiatic și unul grill la care poți merge cu rezervare. Parcare mare, imposibil sa nu găsești loc, 20 leva/zi. Ce nu mi-a plăcut: - băuturile nu foarte diversificate - toboganele nu funcționează între ore 12-14 și se închid la 17 - angajații nu vorbesc engleza, majoritatea" Dana #dreams


38 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page