top of page

Dreams Sunny Beach, august 2022

"Recenzie despre Dreams Sunny Beach.

După cum știm hotelurile de pe litoralul bulgăresc ale lanțului hotelier Riu au fost preluate de Hyatt, actualul Dreams fiind fostul Riu Helios Paradise."



Plusuri: chiar daca este un hotel imens (aprox. 600 de camere) nu am avut probleme cu parcarea, pazita cu bariera, am avut loc (am platit 10 leva/zi). Am avut intotdeauna loc la mese dimineata, pranz, seara...era lume multa dar si restaurantul este mare si ceea ce mi-a placut : era o armata de ospatari care debarasau mesele, faceau curatenie si aprovizionau cu mancare (erau tot timpul platourile pline la orice ora). Mancarea buna, diversificata, multe feluri de fructe, prajituri, inghetate, pizza, paste, ciorbe bune...chiar nu am nimic de obiectat. Era si restaurantul de langa piscina unde se putea servi masa (daca nu mai voiai sa te schimbi ca sa mergi la restaurantul principal). Erau si restaurantele tematice (asiatic, italian, bulgaresc) dar noi nu ne-am dus, pentru ca aveam la masa tot ceea ce voiam. Piscine multe, una speciala pentru copii cu tobogane frumoase, curate, cu multe sezlonguri...cu bar la piscina (gratuit tot). Plaja este ok (un pic de mers pana la ea), dar nu a fost nicio problema, trebuia sa faci un pic de miscare totusi si in timpul zilei...gaseai loc dimineata si la ora 9, nu trebuia sa lasi prosopul. Acolo era de asemenea un restaurant de unde puteai sa mananci sau pentru sucuri, bere, cafea, inghetata. In 15 minute ajungeai pe promenada din Sunny Beach (daca voiai seara la o plimbare). Chiar a fost un concediu reusit. In perioada cand am fost noi (25 iulie -1 august) au fost foarte multi romani, cred ca jumate din hotel (dar...ca intotdeauna la unii comportamentul ii descalifica).

Minusuri: chiar nu am gasit (asta tinand cont totusi ca este un hotel de 4 stele). Am ramas impresionata de conditii . Sper sa fie asa si la anul. Merita sa mergeti." Mihaela #dreams


64 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page