top of page

Dreams Resort, iulie 2023

"Dreams Resort and Spa Sunny Beach (ex Riu Helios Paradise)

E prima dată când venim la acest hotel și am rămas plăcut impresionați de ce am găsit. Am ajuns la ora 12:30, imediat ne-au dat camera și ne-am putut bucura de toate facilitățile. Parcarea e păzită 20 lv / zi și se plătește la check-in.

Mâncarea e multă, diversă și foarte gustoasă. Sunt multe restaurante, nu doar în hotel, și la piscine, pe plajă unde poți servi mâncare, băutură, înghețată.



De asemenea, exista restaurante a la carte: bulgăresc și asiatic, iar rezervările se fac din aplicatia proprie a hotelului sau la micul dejun, la seful restaurantului. Restaurantul principal din hotel are foarte multe variante. Se gătește în fiecare zi în fața ta mâncare de tot felul. Doar sa fii foarte pretențios să nu găsești ceva. Băutură acidulată și neacidulată la dozator, care e chiar bună spre deosebire de alte hoteluri la care se diluează cu multă apă, cafea, bere la doză, apa îmbuteliată și vin la sticlă tot timpul în frigidere. Mai există și o cafenea în cadrul complexului, unde am baut o cafea foarte bună.

Curățenie peste tot. Zilnic ni s-a facut curat în cameră, s-au schimbat prosoapele și s-a reumplut mini-barul.

De asemenea, există programe de divertisment pe timpul zilei, dar și seara. În camera era liniște datorita antifonarii, camera era mare și foarte frumoasă. Plaja privată e în dreapta hotelului, de mers maxim 10 minute prin resort, o plajă îngrijită, curată, intrare lină în mare.

Pe plajă este restaurant, sunt și dușuri, robinete unde îți poți spăla picioarele, wc. Pisicinele din cadrul resortului sunt mari și curate, există chiar un pool bar unde poti servi băuturile stând în piscină. Per total nouă ne plăcut mult și sigur vom mai reveni, chiar recomand. Ca o comparație, mi-a placut mai mult aici, decât la Bilyana sau la Therma Eco Village." Bianca #dreams




56 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page