HVD Club Hotel Miramar, Obzor, 2022

"Vă prezentăm câteva informații legate de hotelul HVD Miramar din Obzor, pe care l-am vizitat cu mare, mare drag. Am făcut un tur al hotelului și am reușit să filmăm și o cameră cu vedere la mare, despre care putem afirma "cu mâna pe inimă" că oferă o priveliște absolut superbă (vedeți video)

Hotelul dispune de piscine atât pentru adulți cât și pentru copii, cu tobogane și chiar și de o piscina interioară încălzită.

În fiecare zi sunt organizate diferite activități așa că nu ai cum să te plictisești, iar când te apropii de plictiseală apare organizatorul de evenimente și te invită la atât de frumoasele activități organizate la Reina del Mar, care este lângă Miramar.

Pe plajă există un restaurant a-la-carte "The Ship" unde se servesc preparate delicioase de o calitate superioară, însă aveți nevoie de rezervare.

Restaurantul pe care l-am îndrăgit la prima vedere se numește "The Blue" și este situat la etajul 6 al hotelului, iar priveliștea pe care ți-o oferă este uimitoare. Și aici ai nevoie de rezervare!

Restaurantul principal este foarte mare și foarte bine organizat.

Există bar pe plajă, bar la piscină, precum și niște "tonete" cu înghețată, pop corn, gogosi, etc.

Am găsit oameni primitori, gata să-ți ofere orice informație și am găsit oameni liniștiți și fericiți care se bucurau de vacanță.

Hotelul oferă asistență medicală non-stop, dar contra-cost, așadar este necesar să vă achiziționați asigurări de călătorie în vederea decontării ulterioare.

În concluzie, este un hotel foarte apreciat, este un hotel de top, se adresează și mai mult familiilor cu copii și categoric îl recomandăm.

Vă stăm la dispoziție pentru alte detalii. Vă mulțumim că sunteți aici!" Gianina #Miramar
12 views

Recent Posts

See All