top of page

HVD Club Hotel Miramar, Obzor, 2022

Actualizată în: 19 dec. 2022

"Va prezentam cateva informatii legate de hotelul HVD Miramar din Obzor, pe care l-am vizitat cu mare, mare drag. Am facut un tur al hotelului si am reusit sa filmam si o camera cu vedere la mare, despre care putem afirma "cu mana pe inima" ca ofera o priveliste absolut superba (vedeti video)

Hotelul dispune de piscine atat pentru adulti cat si pentru copii, cu tobogane si chiar si de o piscina interioara incalzita.

In fiecare zi sunt organizate diferite activitati asa ca nu ai cum sa te plictisesti, iar cand te apropii de plictiseala apare organizatorul de evenimente si te invita la atat de frumoasele activitati organizate la Reina del Mar, care este langa Miramar.

Pe plaja exista un restaurant a-la-carte "The Ship" unde se servesc preparate delicioase de o calitate superioara, insa aveti nevoie de rezervare.

Restaurantul pe care l-am indragit la prima vedere se numeste "The Blue" si este situat la etajul 6 al hotelului, iar privelistea pe care ti-o ofera este uimitoare. Si aici ai nevoie de rezervare!

Restaurantul principal este foarte mare si foarte bine organizat.

Exista bar pe plaja, bar la piscina, precum si niste "tonete" cu inghetata, pop corn, gogosi, etc.

Am gasit oameni primitori, gata sa-ti ofere orice informatie si am gasit oameni linistiti si fericiti care se bucurau de vacanta.

Hotelul ofera asistenta medicala non-stop, dar contra-cost, asadar este necesar sa va achizitionati asigurari de calatorie in vederea decontarii ulterioare.

In concluzie, este un hotel foarte apreciat, este un hotel de top, se adreseaza si mai mult familiilor cu copii si categoric il recomandam.

Va stam la dispozitie pentru alte detalii. Va multumim ca sunteti aici!" Gianina #miramar




79 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page