top of page

HVD Miramar, august 2023

"Buna ziua, o recenzie recenta si lunga (din nou) de la Miramar din Obzor.

Suntem pentru al doilea an aici si pot spune ca suntem la fel de multumiti ca anul trecut.

Sa incep de la camere: mari, curate, spatioase, curatenia se face in fiecare zi, mini barul si gustarile din camera se reumple in fiecare zi, lenjeria se schimba la cateva zile, prosoapele zilnic daca le lasi pe jos.

Marcarea: foarte diversificata la toate mesele. Aici specific ca ai aproape non-stop unul dintre restaurante deschise unde poti sa mananci, inclusiv noaptea, aici nu sunt multe feluri dar pentru cei la care li se trezeste apetitul noaptea e numai bun.

In resturantul principal zilnic ai carne pui, porc, rata, peste, foarte multe varietati de salate, fructe, prajituri, foarte multe feluri de paine, pizza. Gustari sunt la terasa de la plaja, gogosi, inghetata si popcorn in fiecare zi 10.00-17.00.

Bauturi: sucuri cappy la cutie de 1 l de unde te servesc barmanii, apa la 330ml, bere la dozator, un fel de suc Ice Tea la doza de 2 feluri, bauturi alcoolice internationale, cocktailuri cu/ fara alcool, aparate de cafea Lavazza . La fel si aici este un bar deschis non-stop.

Pe plaja este un frigider de unde te poti servi singur cu apa la 330 ml plata/minerala, sucurile la doza Ice tea si ceva iaurt de baut.

Noi am avut o rezervare la resturantul a-la-carte The Blue, de la etajul 6. Am fost placuti impresionati de tot, mancare, priveliste, personal. Am fost chiar de ziua mea la pranz si la final am primit un tort, iar chelnerii mi-au cantat “La multi ani”.

Am apreciat mult, foarte dragut din partea tuturor, iar in camera am primit o sampanie, o felicitare si un magnet.

Plaja: nisip fin, intrare destul de lina dar depinde foarte multe de valuri, in ultima zi au fost foarte mari valuri si apa a inceput sa faca intrarea mai abrupta. Apa a fost numai buna, dar noi am prins valuri in toata perioada sejurului, a fost foarte distractiv pentru copii. Din pacate pe plaja am ramas putin dezamagita de turistii de aici, multe chistocuri de tigari, desi erau locuri suficiente unde se puteau arunca.

Sezlonguri gasesti dar daca mergi dupa ora 8.00 posibil doar prin ultimele randuri.

Apa la piscina: incalzita doar de la soare, nici foarte calda nici foarte rece. De o balaceala a fost buna mai ales in cele de copii, unde era mai calda pentru ca era mai mica apa.

Personalul foarte dragut, amabil, zambitor.

Am avut o problema la cheek-in cu usa de la camera, am mers la receptie si in 5 min au venit domnii de la intretinere si au reparat-o.

Parcare gratuita si pazita in apropierea hotelului.

Nu am specificat nimic de piscina interioara pentru ca nu am fost la ea.

Deci inca un concediu reusit la Miramar. Recomandam cu drag, noi mai mult ca sigur daca mai mergem in Bulgaria tot aici o sa mergem.

Concediul a fost luat din decembrie de la cei de la Travel Planner, pe care la fel ii recomand cu drag. Pret pentru 5 nopti 1192 euro, camera dubla cu vedere la parc. Asigurarile de calatorie tot de la ei le-am luat, iar vignieta am luat-o online de pe situl oficial.

Vacante reusite tuturor!!" Roxana #miramar


153 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page