top of page

HVD Miramar, 2022

Actualizată în: 5 dec. 2022

"Buna, primul nostru concediu in Bulgaria a fost perfect!!!

Am inceput prin a cauta un top al hotelurilor pentru ca daca tot avem un concediu pe an sa fie unul reusit ca anul trecut am cam dat gres la noi la Jupiter si am zis “ Pa litoralului din Romania” .

Asa ca dupa ce am facut un top am cautat recenzii + si - la fiecare. Si am ajuns sa ne hotaram la Club Hotel Hvd Miramar in Obzor. HVD Club Hotel Miramar Obzor

Am ajuns pana la urma sa fim 3 familii cu 2 copii fiecare ( intre 3 si 6 ani).

Am plecat din Cluj marti la 10 , iar seara in jur de 19 am fost in Ruse si am dormit acolo ( am lasat o recenzie si deapre cazarea din Ruse, Studiourile Magelan).

Din Ruse am plecat dimineata pe la 10 si la 13 am fost la hotel, traseul recomandat de waze. Atentie e plin de politie pentru Vignieta.

Ajunsi la hotel am parcat in fata pana am mers la receptie sa primim camerele. Am primit toate camerele la acelasi etaj desi erau facut 2 rezervari prin 2 agentii diferite , era un baiat f dragul si ne-a rezolvat pentru ca initial eram cazati in corpuri diferite, din cauza rezervarilor facute separat.

Alti baieti de la receptie au ajutat taticii la bagaje, apoi au mutat masinile in parcarea lor gratuita si pazita.

Camera foarte spatioasa, curata, 2 paturi de 1 persoana pe care le-am unit, 1 canapea extensibila plus inca un pat de 1 persoana. Baie ok, balcon cu uscator de haine, mocheta pe jos in camera, frigider cu suc, bere, apa, chips si napolitana care se alimentau zilnic gratuit, Aparat de cafea Lavazza cu 2 capsule cafea, ceai, zahar care la fel zilnic primeai altele la umplerea mini barului. Am cerut ulterior de la receptie inca o cartela care am primit-o fara nici o problema, avand 2 copii unul e la piscina, unul la plaja era greu doar cu o cartela. Impreuna cu cartela de acces cand ajungi mai primesti si carduri pentru prosoape de plaja, 1 prosop / persoana, noi fiind 4 am avut zilnic 4 prosoape care se returneaza pana seara la 19 si cardurile le primesti inapoi. Personalul e foarte amabil si te ajuta si orice.

Curatenie se face teoretic zilnic, am prins sa vina cand dormeau si le ziceam sa vina urmatoarea zi, veneau cam pe la ora somnului de amiaz. La curatenie nu e f lux, in prima zi a fost mai ok apoi a venit o gagica mai tinerica si ea nu facea f stralucit , era incepatoare cel mai sigur.

La piscine e foarte curat ca si peste tot de altfel.

Apa era nici prea rece nici calda, pt noi a fost numai buna. Sunt mai multe piscine noi am preferat sa stam mai mult la plaja si mare ca doar de aia am venit pana aici .

Legat de mancare, bun incep cu faptul ca ai 4 restaurante la care in functie de ora poti manca la ele. Dar din ce am vazut doar intre 17-18 nu e deschis nici unul in rest cel de langa piscine are mancare intre 10-17 iar de la 18 incepe cina in cel principal. Va atasez programul de masa primit. Ce e foarte ok ca toata mancarea se face in fata ta. O mancare foarte delicioasa. Prajiturile nu exceleaza multe decat la aspect cateva dintre ele dar sunt cateva super bune, mai ales torturi, budinci etc. Pizza e nelipsita la pranz si cina, se face incontinu pana la ora de final. Fructe din belsug, ba la restaurantul principal ba la cel de la piscine.

Micul dejun e foarte diversificat, vreo 10 feluri de cereale, fructe uscate, gemuri, miere direct de pe fagure etc. Sincer la mancare nu ai ce reprosa, nu ai timp sa gusti din toate intr-un sejur . Carne este zilnic de pui, porc, peste, rata am vazut, 2 feluri de supa, 2 feluri de paste , cartofi prajiti zinic ( noroc cu ei pentru copii certati cu mancarea cum e fetita mea cea mare ) , salate de tot felul, legume, sosuri, diverse feluri de paine.

La restaurantul de langa piscine si plaja este o shaorma bunaaa, plus paste etc. era foarte multa lume zilnic acolo

Gustari pentru copii ai zilnic 10-17 inghetata, popcorn si gogosi plus cum spuneam fructe la restaurantul de langa piscine si plaja.

Bauturi ai de tot felul, apa, sucuri gazoase la dozator si naturale Cappy de vreo 7 feluri cel putin care te servesc barmanii, cocktailuri cu alcool sau fara, limonade, shakuri, ceaiuri, aparat de cafea Lavazza si Nescafe la discretie, bere, bauturi spirtoase am vazut si cele internationale, J&B, Red Lebel etc. Apa plata au la dozator de apa gen cele de la Fantana sau te servesti singur la sticle de 0.5 l dintr-un frigider de pe plaja cat ai nevoie, aici gasesti si apa minerala, ceva doza de un fel de sun gen Lipton si ceva iaurt.

Sezlonguri gasesti si dupa ora 10 , acum probabil nu in primul rand dar gasesti, la piscina e putin mai greu cu ele. Noi am fost cazati intr-un corp in lateral unde plaja nu era asa aglomerata si am gasit mereu sezlonguri.

Plaja cu nisip ,fin, curata, intrarea ok, era o portiune ca o treapta dar aceea se facea de la valuri dar apoi era din nou lina si curata apa , nisip fin in apa, se vedeau pestisorii. Temperetura apei numai buna de balacit, putin rece pana intri si te obisnuiesti apoi e perfecta .

Aici pe plaja singura chestie care lipseste este o masuta langa sezlonguri unde sa iti pui bauturile.

Spatii de joaca sunt atat in exterios cat si in interior, cu diverse activitati, seara au discoteca de la ora 20.30. La spatiile de joaca se poate merge si la cei de la hotelul Reina de 5 stele de langa ei, este o alee pe langa cladirea cu restaurantul principal.

Pentru noi a fost cel mai reusit concediu , ne-am simtit f bine din toate punctele de vedere.

Precizez ca am platit 1200 euro pe 5 nopti pentru finalul lunii iulie, bilete achizionate la sfarsitul lunii ianuarie prin agentia Vacanzeria si Travel Planer .

Atentie ca pe Booking acelasi sejur l-am gasit cel mai ieftin cu 1600 euro, deci pe Booking doar la recenzii sa va uitati.

Va multumesc pt toate recenZiile gasite aici, informatii, sfaturi utile etc.

Un concediu minunat la toata lumea." Roxana #Miramar




35 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page