top of page

Reina del Mar, august 2023

"Salutare, oameni dragi si dornici de aventura! Urmeaza o postare lunga pentru ca nu am vrut sa imi scape nimic...

O sa încep prin a va spune cât de mult mi-am dorit sa ajung la Reina del Mar, cel mai laudat hotel de 5 stele al Bulgariei. Dorinta mi s-a indeplinit in momentul in care am fost premiata la concursul #SuntInfluencerTravelPlanner si am primit o minivacanta la Reina. Vazusem atatea poze si promovari la diferite persoane publice, citisem atatea recenzii excelente si pot spune ca parca stiam fecare coltisor al resortului dinainte chiar sa-l fi vizitat. Nu a fost totul exact cum ne am asteptat ci ne a intrecut cu mult asteptarile.

Cu 2 zile înaintea plecării în concediu am primit email din partea prietenilor de la Travel Planner , prin care eram informați despre toate detaliile necesare unei vacanțe reușite, informații despre vigneta, asigurări de călătorie, traseu recomandat, timpul de parcurs până la Obzor, plata taxei de pod, restricții de drum și ne-a fost oferit un nr. de contact în caz de nevoie. Cu alte cuvinte, am simțit că ne putem baza pe cineva de-a lungul concediului, în caz de nevoie.

Am ajuns la resort la ora 12.00, s-a ridicat bariera si ... surpriza, am crezut ca am ajuns in parcare la Kaufland, toate masinile aveau numar de RO. Așadar, fiecare masina cu loc de parcare la hotel, langa corpul principal sau langa corpul nou. Parcarea este gratuita, cu bariere, pazita 24 din 24, simplu si elegant. Ajunsi la receptie, pentru check in am fost din nou surprinsi placut: nu doar ca a noastra camera era deja gata si ne astepta, ci de la park view am primit upgrade gratuit la camera cu vedere lateral mare, in corpul C care este corpul cel mai aproape de plaja. Sa vezi marea dimineata, la pranz si seara, de la inaltime, minunat ! Mi a placut aceasta abordare a lor, de a te face sa te simti ca acasa, sa ti se puna la dispozitie ce au disponibil mai bun la momentul respectiv, in ideea fidelizarii turistului. Imediat am primit bratarile insotite de invitatia la masa.

Ni s-a asigurat transportul bagajelor cu masinuta golf , pornind de la receptie spre camere. A fost momentul in care l am cunoscut pe Marin, un bellboy ce stie foarte bine limba romana si care ne a facut cu masinuta un minunat tur. Am putut observa cat de curat este peste tot, pe alei, pe spatiile verzi atat de ingrijite, de fapt de curatenie se ocupa o armata de oameni, ca furnicutele , incepand cu ora 6 de dimineata se curata piscinele, se spala sezlongurile, aspect observat in fiecare dimineata.

Ajunsi la camera, ne a placut ca e mare, foarte mare as zice, curata si aerisita, mobilier nou, modern, cu o terasa spatioasa iar baia la fel, foarte mare si curata, cu dus , produse de igiena branded si, frumos asezat, la loc de cinste, prietenul nostru CÂNTARUL . In camera este si minibar alimentat zilnic, inclus in pret si espressor cu capsule Lavazza. Mocheta curata, patul foarte confortabil, iar AC -ul reglabil a fost un mare plus .

Conceptul de ultra all inclusive - este top si ofera o calitate excelenta. Este 24 din 24 ,practic la orice ora gasesti ceva de mancat sau baut. Sunt 4 restaurante in resort, 2 chiar pe plaja, plus cel principal, foarte mare si cel italian a la carte . Mancarea este variata. Exagerat de variata. Tot timpul fructe si legume proaspete, crude sau preparate, preparate de calitate, totul proaspat, multe gatite pe loc, satisfasc si pe cei mai pretentiosi, vita, miel, rata, iepure, curcan, porc, pui, doua feluri de peste, paneuri, salate, paste, pizza, fripturi si gratare, fructe de mare. Cat despre maiestria cofetarilor nu pot sa spun decat ca am avut parte de un adevărat răsfăț in paradisul culinar al deserturilor , am facut deja postare separata pe aceasta tema si nu vreau sa ma repet. Stiu ca din acest punct de vedere parerile sunt impartite cum ca prajiturile au toate acelasi gust insa eu pot sustine ca tot ce am servit in materie de dulciuri a fost excelent si nu am nimic de reprosat. In restaurantul cu specific italian micul dejun si pranzul se servesc la liber, gratuit doar pentru cina, tot gratuit, trebuie facuta rezervare, indicat chiar la momentul check-in ului, altfel risti sa fie ocupat . Le-am testat pe toate si din punctul nostru de vedere , cel cu specific italian este de neratat cu lasagna si tiramisu senzationale.- servire foarte rapida si preparate de calitate.

Din punct de vedere al mancarii este potrivit si pentru copii mici inclusiv bebelusi, gasesti borcanase cu piureuri de la Hipp, biscuiti speciali, pana si apa plata speciala pentru bebelusi. Au legume si carne fierte sau aburite fara sare, piureuri facute acolo si supe creme.

Bauturi - totul imbuteliat, de la apa, racoritorare, sucuri naturale, fresh-uri la micul dejun plus zeci de cocktailuri atat alcoolice cat si nealcoolice. Sunt la indemana, la orice ora, le gasesti peste tot in resort la baruri / restaurante, pe plaja la Beach Bar iar la piscine si pe plaja servirea se face la sezlong de catre personal pe role. Nu ma pot pronunta despre vinuri sau bere pentru ca noi nu am consumat deloc. Cafeaua excelenta, frappe uri, latte uri, pentru orice gusturi.

Echipa de entertainment este peste tot: la piscine, pe plaja, antrenând turistii in tot felul de concursuri si activitati. Cel mai mult ne-a placut beach party-ul urmat de un foc de artificii, cam scurt...

Piscinele sunt multe, 2 pentru copii, aproape de plaja, cu aquapark si apa incalzita, alte 4 sunt pentru aldulti , una interioara incalzita, plus inca 3 afara din care doar una e incalzita. Toate sunt foarte bine intretinute, apa curata, nu sunt deloc aglomerate, sezlonguri sunt la discretie, am gasit mereu disponibile, la orice ora am mers, nu se ocupa aiurea cu prosoape si toate au salvamari care sunt foarte ageri si isi fac bine treaba. Mai sunt si piscinele private de care beneficiaza doar oaspetii cazati la vile, le am vazut de la departare, totul foarte frumos si modern.

Accesul in zona SPA este inclus in costul sejurului. Toata zona de Spa este foarte generoasa ca si spatiu. Totul e nou, modern , dotat cu facilitati de ultima generatie As fi stat toata ziua in camera de relaxare cu priveliste superba si muzica ambientalasau in camera cu sare de Himalaya la haloterapie. Are cea mai frumoasa piscina interioara , mare, incalzita , plus alte 2 piscine, una pentru copii si una cu jacuzzi. Din camera de sare si din sauna poti privi marea. Poti opta si pt hammam, steam bath, finnish sauna, soft herbal sauna sau camera de gheata. Si toate acestea gratuit. Cost extra doar pt diferitele tipuri de masaje si terapii faciale si corporale, pe care nu le-am incercat. Pentru turistii mai activi gasiti un teren de sport multifunctional , o sala de fitnness excelent dotata care era destul de aglomerata cand am intrat, ce-i drept , doar ca sa fac poze pentru documentare ...

Plaja este mare, cu sezlonguri si umbrela gratuit, se ofera prosoape gratuite pe baza de card, nisipul e curat, sezlongurile curate, am gasit mereu sezlong, indiferent de ora la care am ajuns. Aici as avea de remarcat un aspect negativ care nu face cinste unui resort de 5 stele: nu mi s-a parut chiar asa ingrijita, multa vegetatie, efectiv balarii care ar putea fi taiate. O mica nemultumire ar fi ca din resort llipseste complet umbra naturala ceea ce e de inteles, avand in vedere ca vegetatia este tânara, neajunsa inca la maturitate.

Deci, resortul este mare, nou, modern, amplasat pe plaja, ai tot ce iti trebuie, conceptul a fost nou si pentru noi, neintalnit la niciun alt hotel si clar este superior oricarei locatii de 5* la care am ajuns pana acum.

Ca o concluzie, nu stiu daca sa ma bucur ca la doar cateva ore distanta am gasit un loc atat de civilizat si impecabil organizat sau sa fiu si mai indignata ca la noi nu se poate. Din spusele personalului , peste 90 la suta dintre turisti sunt romani care au ales sa facă turism la vecini pt ca in tara lor platesc prea mult pentru cat li se ofera.

Multumim pentru aceasta minivacanta Travel Planner ,sunteti minunați!" Roxana #reinadelmar


19 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page