top of page

Reina del Mar, septembrie 2023

"Recenzie HVD Reina del Mar

După ce toată vara și-au dat check-in mai mulți cunoscuți la Reina, am ajuns și noi în săptămana 6-10 septembrie, 2 adulți și 2 copii - 6 și 3 ani.

Prima dată în Bulgaria, inevitabil am făcut comparație cu resort-urile din Turcia. Concluzia: știu și bulgarii să facă turism. Mașina este lăsată în parcarea lor, mergi sa faci check-in și apoi te întorci după bagaje cu un ajutor și o mașinuță care este plăcerea copiilor.

Primești o hartă cu resort-ul, cartele cameră/prosoape, iar bagajele îți sunt duse până în cameră. Camerele sunt mari, spațioase, baia la fel, iar produsele de igienă miros fresh, a citrice. În primele zile s-a simțit un miros de canalizare în baie, dar apoi a dispărut.

Curățenie se face zilnic în cameră, prosoapele sunt schimbate la 2 zile, iar lenjeria a fost schimbată o dată. Resortul este aerisit, nu-ți dă senzația de sufocare, excepție făcând restaurantul din clădirea principală, unde este puțină agitație. Poate ar fi fost o idee bună să fie puțin mai mare.

Mâncarea și dulciurile au fost delicioase. Mi s-a părut o idee minunată că poți lua mic-dejunul și prânzul la restaurantele a la carte, fără să fie nevoie de rezervare. La mic-dejun nu am fost, dar la prânz și cină ne-am simțit foarte bine.

Noi am prins mult vânt și o zi cu ploaie torențială, iar cu ocazia asta am vizitat spa-ul. Foarte fain organizat, saunele excepționale, zona de relaxare la fel, la salină și la sauna finlandeză geamurile mari spre resort îți dau o senzație minunată.

Piscina totuși mi s-a părut mică pentru dimensiunile resort-ului.

Plaja este minunată, curată, unde poți asculta liniștit valurile mării, nefiind muzică, lucru pe care l-am apreciat. Dar ar fi fost ok să fie la fiecare umbrelă și un coș de gunoi (în Turcia semănau cu niște ghivece) pentru că erau luate de vânt gunoaiele, până venea un domn să le strângă. Iar zona de la intrarea pe plajă părea neîngrijită și aducea prea mult a plajă sălbatică.

Per total, nouă ne-a plăcut foarte mult, raportul calitate-preț unul bun, iar serviciile oferite excepționale.

Ca și detalii care fac diferența enumăr: fresh de portocale la mic-dejun, băuturile carbogazoase, apa minerală și berea (cu alcool/fără alcool) sunt îmbuteliate în recipiente de sticlă la restaurant. Pe plajă băuturile carbogazoase sunt la doză. Este un hotel lăudat? Are și de ce. Mai are lucruri de îmbunătățit? Cu siguranță. Vom reveni? Cu mare drag. Mai jos las câteva imagini surprinse în timpul vacanței noastre." Laura #reinadelmar



83 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page