top of page

Effect Grand Victoria, august 2023

"Buna tuturor !

Dragi călători, în cele ce urmează veți găsii o recenzie asupra hotelului Effect Grand Victoria - Sunny Beach.

* va anunț că este un text lung •

Rezervarea a fost făcută prin aplicația Booking în data de 10 Iulie 2023-pentru un apartament cu 2 dormitoare și vedere la mare.

În urma filtrelor aplicate de noi se specifica clar că facilitățile hotelului includeau:

- plaja privată;

-baie privată;

-parcare privată și păzită ;

-aer condiționat în camere;

-mini bar ;

-piscina;

-lobby bar;

-Snack bar

+multe altele ( am enumerat câteva dintre ele)

Până să plecăm în acest concediu, sincer, am căutat recenzii.

Majoritatea erau dezamăgitoare din punctul nostru de vedere..

Acesta este și motivul pentru care am dorit sa revin aici cu o evaluare cât se poate de realista!!!

Check-in-ul l-am avut în data de 14 August ( se specifica in aplicație ca începând cu ora 15:00. Noi ajungând la ora 11:00 am fost cazați imediat).

 un principal dezavantaj a fost faptul ca

domnii de la securitate ne-au rugat sa ducem mașina la un alt hotel menționând ca acolo exista parcare păzită (600 m de hotel) și ca în parcarea hotelului “nu “ sunt locuri ( existand bineînțeles persoane de ce se cazau atunci ) .

Dar mna, dacă nu bagi ceva în buzunar …

Voi puncta cele mai importante aspecte:

1. Curățenia

- Personalul se ocupa zilnic de schimbarea sacilor menajeri din camere, chiar dacă nu agățam ticket-ul pentru curățenie pe ușă;

-  In zilele in care am rugat sa se faca curățenie generală in camera ( sejurul de 5 zile -ultra all inclusive ) - NU NE-A FOST SCHIMBATĂ LENJERIA DE PE PAT!!! Au fost schimbate prosoape; s-a dat cu aspirator; mop; etc.

- În sala de mese ( nefiind personal pentru capacitatea turiștilor ) aceștia încercau sa acapareze spațiile astfel încât fiecare sa aibă masa curată si tacâmuri acolo.

- În zona piscinei exista o persoană ce ștergea spațiile murdare/ ori lua MIZERIA LĂSATĂ DE OAMENII FARA CEI 7 ani de acasă

- În zona de pool bar / Snack Bar personalul debarasa orice pahar/ceașca/ farfurie, imediat ce era servit/ă.

2. TICKETE PLAJA

Atenție ,dragilor!

Foarte mulți dintre Dvs am văzut ca au avut problema aceasta…

Nici noi nu am fost Săriți .

In ziua cazării ni s-a comunicat sa venim a 2-a zi la ora 06:00 pentru ticket.

( O POLITICA DE TOT RÂSUL !!! SUNTEM ÎN CONCEDIU, NU LA MUNCĂ )

La 06;05 când unul dintre noi a mers la Recepție eram a 50-a persoana pe lista de așteptare. Ticket-ul urma sa se dea la ora 08:00.

Oameni buni!!?? Pe zi se dădeau 70 de tickete !!! DE CE BOOKING ÎȘI PERMITE SA SCRIE CA ARE PLAJA PRIVATĂ, DACĂ ESTE CONTRARIUL .

A 3-a zi bineînțeles ca nu am prins. În condițiile în care am mers la aceeași ora, eram a 75-a camera pe lista.

Reproșându-le faptul ca nu mi se pare normal și ca am plătit pentru PLAJA PRIVATĂ nici decum pentru șezlong iar, replica lor a fost “ aveți locuri pentru prosoape sau puteți plătii”.

3. Mâncarea

* din punctul nostru de vedere a fost una foarte buna, dar și foarte multaaaa !! Nu cred ca exista cineva sa mănânce atât de mult !

* La micul dejun găseați : cereale, lapte, oua, omleta, cârnăciori, șunca presata, roșii, brânza, măsline , gen, unt, fructe,etc.

* La prânz : 2 tipuri de ciorba ( legume/pui sau perișoare / carne spre exemplu ) ; Garnituri de cartofi sau legume, orez, mezel , carne ( depinde de tematica zilei : am prins zi cu porc sau zi cu vita sau zi cu pui )

* Cina : semăna cu prânzul, Însă la serile tematice - spre exemplu am avut purceluș la proțap.

* foarte important și de apreciat este ca se gândesc la micuții Dvs. și au la fiecare masa lapte praf/ biscuiți și lapte pentru ei >>> un dezavantaj este faptul ca sala de mese este foarte mică pentru capacitatea hotelului !!!

( citisem la un moment dat comentarii legate de “ te lasă sa ieși cu mâncarea pe terasa “ NU !!! PE TERASA MĂNÂNCĂ DOAR CEI CE AU REZERVARE LA RESTAURANTELE DIN INTERIOR ȘI ANUME : SUSHI / ITALIENESC ori shack bar. )

4. PISCINA Exterioara

•Este foarte curată;

•cu zone pentru Adulți cât și pentru copii;

•cu salvamar.

• AS DORI AICI SA ROG persoanele care , obișnuiesc sa practice tehnica “ prosopul “ - sa le lase acasă în următoarea vacanta. DRAGILOR, NU V-AȚI CUMPĂRAT ȘEZLONGURI. DE DIMINEAȚA PANA SEARA EU AM VĂZUT CEL PUȚIN 3 pe același șezlong, nefiind nimeni !!! ( bătut de vânt ) Practica asta e expirata și da dovada doar de lipsa celor 7 ani de acasă! Nu ați venit cu ele de acasă !!! Poate vrea și altcineva sa stea acolo ( CÂND VOI SUNTEȚI PE WC/ DORMIȚI / MÂNCAȚI , etc ).

5. HOTELUL

•NU ARE CEL MAI BUN ASPECT EXTERIOR, însă am fost mulțumiți cu interiorul. Nu am găsit in camere urme de mucegai, pete sau orice altceva neplăcut.

* IMPORTANT PENTRU FAMILII CU COPII MICI !!! - Hotelul este amplasat fix pe plaja !!! Dragilor, nu va luați camere pe partea cu marea dacă aveți micuții cu voi. Gălăgia o sa se resimtă asupra voastră !

6. Mini bar

Se alimentează zilnic de către doamnele de la

Curățenie cu bere si suc.

7. Lobby bar- deschis 24/7

8. PERSONALUL- lasă de dorit.

* cu toate ca pe USA scria “ nu deranjați “ - femeia de serviciu a intrat în fiecare zi peste prietenii mei în cameră

Concluzionând - calitate preț- NU RECOMANDAM din pricina întâmplărilor neplăcute !

Voi atașa poze.

Va mulțumesc. Sa va fie cu folos !" Ioana #effectgrandvictoria



10 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page