top of page

Effect Grand Victoria, august 2023

"Buna seara! Fiindcă am tot cautat recenzii și nu am găsit prea multe, împărtășesc câteva impresii despre Hotelul Effect Grand Victoria unde am avut sejur 12-18 aug achiziționat prin Travel Planner.

Plusuri:

1. poziționarea f bună, peste drum de plaja, în centrul stațiunii Sunny Beach. Stațiunea animata, ne-a plăcut.

2. Plaja cu nisip fin fin, intrare lina în apa, am avut șezlongurile gratuite oferite în baza unor tichete oferite de hotel.

3. Parcare gratuita, ne-a condus un angajat într-o parcare aproape de hotel.

4. Curățenie. În fiecare dimineață, se schimba lenjeria și prosoapele, se spala pe jos atât în cameră cât și în baie si balcon, se completau articole de igiena, schimbat gunoiul.

5. Minibar gratuit reumplut zilnic cu un cola, 2 beri și suc cu pai pentru copil.

6. Snack-barul super tare. Făceau pizza, gofre pe loc, burgerii delicioși, cartofi, carne la grill, legume proaspete și multe chestii.

7. Băuturile au fost ok: sucuri și bere la draft, dar aveau gust, cocktailuri și băuturi de import.

Minusuri :

1. Politica șezlongurilor a fost foarte deranjantă. Sa primești tichet cu șezlonguri gratuite trebuia sa stai de 2 ori la coada de dimineață devreme. Foarte neplăcut fiind în concediu.

2. Mâncarea de calitate slăbuță, fără gust multe dintre feluri . Nu am rămas nemâncați,găseam ceva pe placul nostru pana la urma... Dar comparând cu alte hoteluri din Bulgaria a fost mai jos . Fructe erau multe, într-o seara am avut tematica cu peste și am mâncat foarte bine ..

3. Entertainment nu prea a fost, copii s-au plictisit. Seara aveau disco kids și dansau puțin.

Per total a fost un concediu frumos, vremea a fost buna, marea calda și ne-a oferit energie pana la anu' când speram sa fie mai bine." Anca #effectgrandvictoria



11 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page